čtvrtek 3. listopadu 2011

Malý princ ... a Kryštofův Vzdušný zámek

Na toto vydání Malého prince jsem narazil úplně náhodou a moc se mi líbí:


No a tuto knížku máme s Hugem v plánu si pořídit, tak až si ji pořidíme, tak vám o ni něco povíme ;-)

6 komentářů:

Renata Caryfukova řekl(a)...

Malého prince s 3d vyskakovačkama (nebo jak se tomu říká) přinesl Ježíšek loni a má obrovský úspěch, dokonce až na hada bez hlavy zatím zcela nepoškozená. A ještě přinesl červenou karkulku od Zvrhlého vkusu, letos má novou perníkovou chaloupku http://www.fler.cz/zbozi?ucat=31060. Ale to je víc pro prťata, na to už budete asi velcí. Těším se na recenzi Kryštofa, tak si kluci hezky počtěte!

Maaristaan řekl(a)...

:-) Červenou karkulku máme doma a taky se nám líbila. Jako prcek si ji Hugo, na procházce v knihkupectví, sám vybral.

Ilona Ř. řekl(a)...

Shodou náhod jsme právě včera objevili tuto ilustraci Malého prince v knihovně . Bohužel tato kniha se domů nepůjčuje, tak jsme jí jen v rychlosti prolistovali a dcerku velice zaujala :-)
Máme doma od Ježíška jiné vydání a to komiksové , protože dcerka ač už 8-letá má nejraději už od mala jen komiksy Kačera Donalda ;-)
Nakonec jsme odcházeli se 4 knížkami - 2x Kačer Donald, Vlk a Zajíc a Medvídek Pů , kupodivu žádná v komiksu, za to s hodně obrázky a málo písmenky na stránkách ;-)

Danka řekl(a)...

Ten 3D Malý princ je nádherný. Je to jedna z mých nejoblíbenějších knížek, ale tuhle verzi jsem neznala.

Kryštofův vzdušný zámek vypadá zajímavě, to video mě nalákalo, možná se po něm kouknu. Jen doufám, že to nebude jak s některými filmy, kde je trailer slibný a výsledné dílo pak zklame.

DIVNÉ TICHO řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
DIVNÉ TICHO řekl(a)...

Malý princ je jen jeden :)